eTwinning Projesi Kapsamında Ankara Sincan Adnan Menderes İlkokulu Öğretmenlerine Yönelik Online Eğitim
27 February 2022, Sunday 22:22 | 759 görüntüleme
BTK Uzmanları tarafından 21 Şubat 2022 tarihinde, eTwinning projesi kapsamında Ankara Sincan Adnan Menderes İlkokulu öğretmenlerine yönelik online olarak İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Semineri verildi.
Gerçekleştirilen seminerde, İnternetin faydaları olduğu kadar zararlarının da olduğu ve bilinçli kullanılmadığında istenmeyen sonuçlara yol açabileceği farklı örneklerle anlatıldı.
Ayrıca İnternet ve Sosyal Medyanın Bilinçli ve Güvenli Kullanımı, İnternet ve Sosyal Ağların Doğru Kullanımı, Dijital Oyunların Olumlu ve Olumsuz Etkileri, İnternet Yardım Merkezi konuları da detaylı bir şekilde işlendi.
21.02.2022
Yorumlar